Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Welkom bij Omnyacc

COMMUNICATIE

Zowel de interne als externe communicatie wordt bij Omnyacc verzorgt door de communicatieafdeling. 

VOOR ONZE KLANTEN

Nieuwsbrieven

Post

Drie keer per jaar sturen wij onze klanten een magazine per post toe. Belangrijke artikelen, die niet sterk datumgebonden zijn, worden hierin geplaatst. Daarnaast interviewen we altijd een klant en besteden daar drie pagina’s in onze nieuwsbrief aan. De klant waardeert dit enorm en het interview wordt veel gelezen. Bekijk hier de laatste editie van ons magazine. 

Digitaal

Elke eerste of tweede week van de maand, met uitzondering van augustus, sturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze klanten toe. In deze nieuwsbrief kunnen we actueel nieuws plaatsen. Ondanks het grote aantal mails dat een klant krijgt, wordt deze nieuwsbrief nog steeds goed bekeken.

VOOR JOU

Interne nieuwsbrief

Gedurende het jaar worden er binnen Omnytop interne nieuwsbrieven verspreid, de Kletskop. In de Kletskop staat naast algemeen nieuws ook leuke wetenswaardigheden per vestiging. 

Werk je in Zwaagdijk, Heemstede, Heerhugowaard of Hoorn dan word je onder andere via de personeelsvergaderingen op de hoogte gehouden.

SOCIAL MEDIA

LinkedIn

100% gevuld profiel

Een groot aantal collega’s is te vinden op LinkedIn. Het doel is om onze collega’s en daarmee Omnyacc zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo weten ze ons te vinden op het moment dat het nodig is. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we de Omnyacc LinkedIn checklist gemaakt. In 13 stappen ben je Omnyacc proof. Wil je dit graag samen doen? Neem contact op met de dames van Communicatie. 

LinkedIn 2.0

Is jouw profiel compleet? Dan is het tijd om hier actief mee om te gaan! Hoe? Bekijk onze LinkedIn infographic en kijk hoe jij er mede voor kan zorgen dat we als Omnyacc scoren op LinkedIn!

Twitter

Alle berichten op de website worden automatisch doorgeplaatst op ons Twitter-account: #Omnyacc. Klanten en andere volgers worden zo dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Deel jij iets interessants op Twitter wat past bij Omnyacc? Vergeet dan niet om Omnyacc te taggen (@Omnyacc).

Facebook

Op onze Facebookpagina wordt, naast geschikt financieel en fiscaal nieuws, informatie gedeeld over informele onderwerpen. Denk hierbij aan vacatures, bijeenkomsten, interviews etc. Like jij de bedrijvenpagina van Omnyacc al?

COMMUNICATIE

Nienke Roeper-Oudkerk

Communicatiemanager

Joyce Kwast

Communicatiemedewerker

Ditta Lont

Communicatiemedewerker