Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

22 juni 2021

Evenementensubsidie aanvragen tot en met 30 september

Veel evenementen zijn door corona geannuleerd. Daar kunnen organisatoren nu evenementensubsidie voor aanvragen. Dit kan uiterlijk tot 30 september. De subsidie betreft evenementen die tussen 1 juli en 31 december 2021 plaatsvinden.


Hoeveel subsidie?

De subsidie bedraagt maximaal 100% van de kosten. Als meer dan 80% van de kosten vergoed wordt, betreft het deel boven de 80% een lening.

Wanneer aanvragen?

Een aanvraag voor een evenement dat voor 1 oktober 2021 zou moeten plaatsvinden, moet je uiterlijk op 30 juni 2021 indienen. Voor evenementen na deze datum, moet je minstens drie maanden voor de geplande datum van het evenement jouw aanvraag indienen.

Let op!
Jouw aanvraag dien je digitaal in bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (rvo.nl). Je hebt minimaal eHerkenning niveau 3 met machtiging 'RVO diensten op niveau 3' nodig.

Voorwaarden

Er gelden enkele voorwaarden voor de subsidie. Zo moet het evenement al minstens twee keer eerder hebben plaatsgevonden en moet er voor het vorige evenement een annuleringsverzekering met pandemiedekking zijn afgesloten.

Subsidieplafond

Voor de regeling is € 385 miljoen beschikbaar. Aanvragen worden beoordeeld op het moment van binnenkomst. Dit betekent dat wanneer het plafond bereikt is, er geen subsidie meer wordt verstrekt.


Leasing auto

Leasing auto

Financial of operational lease? Onze specialisten vergelijken en regelen de beste optie voor jou.
Starten

Starten

Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af waar je niet altijd kennis van hebt. Graag zetten wij samen met jou de eerste stap tot succes!
Imkje Bouma

Imkje Bouma

HRM-adviseur

iMUIS by King

iMUIS by King

Met iMUIS by King heb je overzicht en grip op jouw financiën.