Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

19 juni 2020

Tot vrijdag 26 juni TOGS-regeling aanvragen!

De TOGS-regeling is in het leven geroepen door de coronacrisis. De TOGS komt ondernemers in specifieke sectoren tegemoet en is inmiddels voor flink wat sectoren beschikbaar. Het gaat om een tegemoetkoming van € 4.000. Ondernemers moeten wel opschieten met de aanvraag, want de periode sluit vrijdag 26 juni om 17.00 uur.

Omzetverlies

Om voor de regeling in aanmerking te komen, moet een ondernemer in de periode van 16 maart 2020 tot en met 15 juni 2020 een omzetverlies van minstens € 4.000 realiseren. Ook moet hij in deze periode minstens € 4.000 aan vaste lasten hebben. Er gelden ook nog enkele andere voorwaarden.

Let op!

U moet desgevraagd achteraf kunnen bewijzen dat u aan alle voorwaarden voldoet!

Meer sectoren

Hoewel de regeling binnenkort niet meer kan worden aangevraagd, is deze onlangs nog uitgebreid met enkele sectoren. Het betreft onder andere audiciens, warme bakkers, handelaren en reparateurs van caravan alsmede supermarkten gevestigd op campings, stations, transportterminals, studentencampussen en recreatieterreinen.

Tijdig aanvragen!

Wie voor de TOGS in aanmerking komt, moet deze tijdig online aanvragen bij RVO.nl . Tijdig wil zeggen: uiterlijk 26 juni 2020 om 17.00 uur. Op deze site is ook meer informatie over de regeling te vinden.

Niet wachten

Omdat niet duidelijk is hoeveel ondernemers de TOGS nog gaan aanvragen, is het devies dit gelijk te doen, mocht je recht hebben op de tegemoetkoming. Zo voorkom je teleurstelling bij een overbezette site.

DigiD of eHerkenning

Je kunt de TOGS aanvragen via DigiD of eHerkenning. Na jouw aanvraag staat het bedrag uiterlijk drie weken later op je rekening.

Ilonka Zonneveld

Salarisadviseur

Bezwaar maken tegen afgewezen NOW- of Tozo-aanvraag

06-08-2020

Ben je het niet eens met jouw afgewezen NOW- of Tozo-aanvraag? Maak dan tijdig bezwaar tegen de afwijzing. Maar hoe doe je dit? 

Rapportages en dashboarding

Financiële rapportages geven inzicht in jouw financiële situatie en vormen de basis voor strategische beslissingen.

Twinfield

Twinfield is een modern, veilig en bovenal gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma.

Exact

Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen

Herfinancieren

Het optimaliseren van een financieringsstructuur, oftewel herfinancieren, gebeurt steeds vaker.