17 oktober 2022

Agro: eco-activiteiten 2023

De definitieve eco-activiteiten voor 2023 zijn vastgesteld. Wil je deelnemen? Dan moet je meerdere eco-activiteiten uitvoeren.

Definitieve eco-activiteiten 2023

Eco-activiteiten

RustgewasOnderzaai vanggewas
Stikstofbindend gewas / eiwitgewasGroenbedekking
Meerjarige teeltBiologische bestrijding
Langjarig graslandOverdag weiden
Grasland met kruidenDag en nacht weiden
Natte teeltHeg, haag, struweel
Vroeg oogsten rooigewas (≤ 31/08)Landschapselement hout
Vroeg oogsten rooigewas (≤ 31/10)Groene braak
Gras/klaverVezelgewas
StrokenteeltBiologische landbouw (SKAL)
Bufferstrook met kruiden
(langs bouwland)
Bufferstrook met kruiden
(langs grasland)



Tip!

Ga na welke eco-activiteiten jij al uitvoert. Bepaal daarna of extra eco-activiteiten bij jouw bedrijf passen. Raadpleeg zo nodig jouw adviseur.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Planbatenheffing: bevordering van woningbouw
Een meerderheid in de Tweede Kamer staat positief tegenover het implementeren van een zogenaamde planbatenheffing. De redenering hierachter is dat dit de woningbouw zal stimuleren.
Lees verder
arrow right
Elektrische bedrijfsauto's: SEBA-aanvragen
Vanaf 23 april 2024 om 07.00 uur kunnen ondernemers die overwegen een volledig elektrische bedrijfsauto aan te schaffen, de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 5.000 per bedrijfsauto. Let op: Dit is het laatste jaar dat SEBA beschikbaar is.
Lees verder
arrow right
Assistent accountant controlepraktijk
Ontelbare uitdagingen, afhankelijk van jouw ambities. Variërend van zelfstandig relatiebeheer tot het meewerken aan een controle. Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn hier écht aanwezig. Net als een prettige sfeer en hoge mate van professionaliteit.
    Lees verder
    arrow right
    Zelfstandig assistent accountant controlepraktijk
    Vanuit Omnyacc in Control richten we ons met het team op de assurance werkzaamheden. Door een groeiend klantenbestand richten we ons op versterking binnen het team. Ben jij zelfstandig en klantgericht en heb je de ambitie om door te groeien? Ben je daarnaast op zoek naar een combinatie van controlewerkzaamheden, adviesopdrachten en managementondersteuning? Dan zoeken wij jou!
    Lees verder
    arrow right