30 september 2020

Omnyacc bij NHNEXT

In de livestream bij NHNEXT nemen Harold Steunebrink (vennoot, pensioen- en HRM-adviseur) en Raymond Krediet (bedrijfskundige en visueel strateeg) je mee in de wereld van strategische visualisatie. Hoe kom je als ondernemer snel tot goede en overzichtelijke toekomstplannen in deze veranderende tijd? Hoe neem je vervolgens jouw personeel mee in deze verandering? ‘Eerst zien dan geloven’ wordt niet voor niets vaak geroepen. Zij vertellen je hoe visuals jouw onderneming echt kunnen helpen.

Strategie wordt vaak als een lastig onderwerp gezien. Een strategisch plan geeft daarom vaak onvoldoende resultaat en belandt in de la. Met strategisch visualiseren, een combinatie van bedrijfskundig advies en tekenen, kun je strategie simpel, effectief en leuk maken.

Kijk hieronder de livestream terug en laat je inspireren!

Social media
Volg je omnyacc al?
Jolanda Dedert

Jolanda Dedert

Casemanager verzuim en inkomen

Fiscale bijeenkomst Den Helder
Op woensdagavond 8 november 2023 verzorgen wij een fiscale bijeenkomst met actuele ontwikkelingen en nuttige tips. Tijdens deze avond passeren diverse fiscale ontwikkelingen de revue en worden andere belangrijke belastingonderwerpen besproken waar je (mogelijk) mee te maken krijgt. Uiteraard wordt er ook ingegaan op de ontwikkelingen naar aanleiding van het Belastingplan 2024. Kom jij ook?
Lees verder
arrow right
Zakendoen met jouw eigen bv 2024
Als directeur-grootaandeelhouder (dga) ben je in de unieke positie om transacties aan te gaan met je eigen bv. Het is echter cruciaal dat alle partijen zakelijk handelen en dat afspraken nauwkeurig worden gedocumenteerd. Door de regels te volgen, kan men voordelig zakendoen met de eigen bv, zoals bijvoorbeeld door het afsluiten van een lening of het beschikbaar stellen van een bedrijfspand.
Lees verder
arrow right
Deliveroo-arrest: holistische beoordeling van arbeidsrelaties
In het Deliveroo-arrest heeft de Hoge Raad verklaard dat bij de beoordeling van de vraag of er sprake is van een arbeidsovereenkomst een holistische benadering wordt gehanteerd. Dit houdt in dat alle feiten en omstandigheden in beschouwing worden genomen. In een recente zaak viel deze beoordeling uit ten nadele van de persoon die beweerde dat er sprake was van een arbeidsovereenkomst.
Lees verder
arrow right
Chris van Buiten

Chris van Buiten

Registeraccountant | Partner