16 november 2022

Verlenging termijn vaststellingsverzoek TVL Q4 2021 

Heb je de TVL aangevraagd voor Q4 2021? De termijn om het vaststellingsverzoek in te dienen voor deze periode is verlengd. Je hebt tot 30 november 2022 23.59 uur de tijd.

TVL

Via de TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) kon je tijdens de coronacrisis een tegemoetkoming krijgen voor jouw vaste lasten. De TVL werd als voorschot van 80% uitgekeerd op basis van jouw geschatte omzetverlies. Zodra jouw definitieve omzetverlies bekend is, dien je een vaststellingsverzoek in te dienen met de vermelding van jouw werkelijke omzetverlies.

Verrekening

Op basis van jouw werkelijke omzetverlies wordt jouw definitieve TVL toegekend. Dit kan resulteren in een nabetaling aan TVL als jouw omzetverlies lager is dan in eerste instantie ingeschat. Dit kan ook tot een gehele of gedeeltelijke terugbetaling leiden van het voorschot van de TVL als je jouw omzetverlies te royaal hebt ingeschat.

Let op!

Je dient jouw omzet digitaal door te geven via RVO.nl.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Herziening aftrekposten bij overmatige aftrek
Heb jij een fiscale partner? Dan heb je de mogelijkheid om bepaalde aftrekposten onderling te verdelen. De wijze waarop je deze verdeelt, is volledig aan jou. Echter, het belangrijkste is dat samen niet meer dan 100% van alle kosten in aftrek gebracht mag worden.
Lees verder
arrow right
Update lonenspecial 2022
In de update van de lonenspecial 2022 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. De lonenspecial is een handig naslagwerk voor jou als werkgever. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. 
Lees verder
arrow right
LIV vervalt en afname LKV ouderen vanaf 2025
De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel goedgekeurd dat het lage-inkomensvoordeel beëindigt vanaf 2025 en het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers vanaf datzelfde jaar geleidelijk afbouwt.
Lees verder
arrow right
Relatiebeheerder/ accountant voor de samenstelpraktijk
Als relatiebeheerder ben jij de sleutelfiguur tussen onze klanten en het team. Jij krijgt de kans om jouw expertise in samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten en clientcontact te laten zien.
Met jouw professionaliteit draag je bij aan het begeleiden en adviseren van onze klanten. Jij begrijpt hun behoeften en ondersteunt bij hun vragen. Solliciteer nu en word onderdeel van ons gedreven team.
Lees verder
arrow right
HRM-workshops Schagen
Op donderdag 4 april en dinsdag 9 april verzorgen wij de HRM-workshops waarin we actuele ontwikkelingen en nuttige tips delen rondom het aannemen, stimuleren en behouden van werknemers.
Lees verder
arrow right
Nmbrs
Nmbrs is een softwarepakket dat digitaal ondersteuning biedt op het gebied van HRM en salarisadministratie.
Lees verder
arrow right