22 februari 2021

Meer over de DKTI-transport subsidieregeling 

Ben je al bekend met de DKTI-transport regeling? Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI) regeling is een nieuwe subsidieregeling voor de inzet van schone vrachtauto’s. De subsidie kan van 23 maart tot 6 april 2021 worden aangevraagd.

Projecten duurzaam vervoer

DKTI-transport ondersteunt een breed scala aan projecten voor duurzaam vervoer, waarvan de innovatie nog niet of nog maar pas op de markt is. De regeling richt zich op werktuig- of transportoplossingen met een lage of geen CO2-uitstoot.

Delen van ervaringen

De nieuwe regeling valt onder het project ‘Learning by using’. Het doel van Learning by using is het opdoen en delen van ervaringen met grootschalige aanschaf en gebruik van voertuigen in het goederenvervoer zonder CO2-uitstoot. En hierdoor kennis over een effectieve en efficiënte inzetbaarheid van deze voertuigen verder te verhogen. Denk hierbij aan actieradius, laadduur of de operationele kosten. Projecten voorzien er ook in dat opgedane ervaringen worden gedeeld met de sector.

Wie kan subsidie aanvragen?

Een samenwerkingsverband van ondernemingen kan een aanvraag indienen. Hierbij investeren ten minste twee ondernemingen in emissiearme vervoermiddelen voor vervoer over de weg, eventueel in combinatie met tank- of laadinfra, eventueel in combinatie met een onderzoeksinstelling.

Let op!

Aanvragen kan digitaal via de site van rvo.nl.

Heb je vragen over de DKTI-subsidie? Neem dan contact met ons op.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Yvonne de Haan

Yvonne de Haan

Belastingconsulent

Accountant
Een team vol met experts binnen de Accountancy: dat vind je in Zwaagdijk en Heemstede. Maar ook, een hoge mate van professionaliteit, uitdagende adviesopdrachten, klantcontact en een prettige werksfeer (al zeggen we het zelf).
Lees verder
arrow right
Tweede Kamer keurt Wet bevordering digitale weerbaarheid bedrijven goed
Het wetsvoorstel Wet bevordering digitale weerbaarheid bedrijven is goedgekeurd. Het maakt het mogelijk voor de overheid om niet-vitale Nederlandse bedrijven te waarschuwen over digitale kwetsbaarheden en beveiligingslekken.
Lees verder
arrow right
Factoring
Beschik sneller over jouw geld. Onze financieringsspecialisten koppelen je aan de juiste factoringpartij. 
Lees verder
arrow right
Belastingadviseur
Ben jij er klaar voor om samen met ons te bouwen aan onze fiscale praktijk? Onze uitdagende portefeuille van mkb-ondernemers en auditklanten van fiscaal advies te voorzien? Dit alles met de vrijheid en ruimte om jouw rol te pakken en jouw ambities verder uit te bouwen? Ons kantoor in Heerhugowaard is op zoek naar een allround Belastingadviseur (32-40 uur). Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!
Lees verder
arrow right