Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

22 februari 2021

Meer over de DKTI-transport subsidieregeling 

Ben je al bekend met de DKTI-transport regeling? Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI) regeling is een nieuwe subsidieregeling voor de inzet van schone vrachtauto’s. De subsidie kan van 23 maart tot 6 april 2021 worden aangevraagd.

Projecten duurzaam vervoer

DKTI-transport ondersteunt een breed scala aan projecten voor duurzaam vervoer, waarvan de innovatie nog niet of nog maar pas op de markt is. De regeling richt zich op werktuig- of transportoplossingen met een lage of geen CO2-uitstoot.

Delen van ervaringen

De nieuwe regeling valt onder het project ‘Learning by using’. Het doel van Learning by using is het opdoen en delen van ervaringen met grootschalige aanschaf en gebruik van voertuigen in het goederenvervoer zonder CO2-uitstoot. En hierdoor kennis over een effectieve en efficiënte inzetbaarheid van deze voertuigen verder te verhogen. Denk hierbij aan actieradius, laadduur of de operationele kosten. Projecten voorzien er ook in dat opgedane ervaringen worden gedeeld met de sector.

Wie kan subsidie aanvragen?

Een samenwerkingsverband van ondernemingen kan een aanvraag indienen. Hierbij investeren ten minste twee ondernemingen in emissiearme vervoermiddelen voor vervoer over de weg, eventueel in combinatie met tank- of laadinfra, eventueel in combinatie met een onderzoeksinstelling.

Let op!

Aanvragen kan digitaal via de site van rvo.nl.

Heb je vragen over de DKTI-subsidie? Neem dan contact met ons op.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Relatiebeheerder

Relatiebeheerder

  • Heerhugowaard
  • 32-40 uur
  • HBO-BE/Accountancy
iMUIS by King

iMUIS by King

Met iMUIS by King heb je overzicht en grip op jouw financiën. 
Judith Mooiman

Judith Mooiman

Salarisadviseur

Strategisch personeelsbeleid

Strategisch personeelsbeleid

Breng jouw personeelswensen in kaart met strategisch personeelsbeleid. Dit helpt om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de talenten van jouw personeel.
Bianca Meekel-Stolwijk

Bianca Meekel-Stolwijk

Secretariaat