Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

29 maart 2022

Omnyacc Heemstede is genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezing 2022!

De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland BUSINESS in samenwerking met De Sterkste Schakel Kring. De verkiezing richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Kennemerland die begrijpen dat in deze tijd klantgerichtheid en klantvriendelijkheid van het grootste belang zijn. Omnyacc Heemstede (GoesDeen) is door een klant voorgedragen om deel te nemen aan deze verkiezing.


Dé ondernemingsprijs

De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Maar zo ver is het nog niet. De genomineerde bedrijven leggen eerst een flink traject af: van nominatie tot de Grande Finale.

De nominatie

Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Een klant van ons heeft dit gedaan, dank daarvoor! De genomineerde bedrijven zijn verdeeld in verschillende sectoren waaronder: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Toerisme, Horeca en Recreatie’, ‘Internationaal Zakendoen’.

Kennismaking met de jury

In het traject krijgen alle genomineerden de gelegenheid om zich te presenteren aan de jury. Bij deze presentatie is het belangrijk dat de jury een zo goed mogelijk beeld krijgt van het bedrijf en haar klantgerichtheid. De beoordelingen van de jury tijdens deze eerste kennismaking worden meegenomen in de totaalbeoordeling. Als de juryteams met elkaar bepaald hebben wie de nummers 1, 2 en 3 per sector zijn geworden, wordt vervolgens de overall winnaar bepaald en de winnaars van de Publieksprijs, de Beste Website en de Grant Thornton Groeiversneller. Alle prijzen worden op de grote finale avond in het najaar van 2022 uitgereikt.

Stemmen

Wil jij op Omnyacc Heemstede stemmen voor de Sterkste Schakel verkiezing 2022? Wij geven later een update hoe je dat kan doen. Alvast bedankt!

Speciaal voor jou!

Gerelateerde artikelen

Jurypresentatie De Sterkste Schakel Verkiezing

Jurypresentatie De Sterkste Schakel Verkiezing

27-10-2022

Woensdag 27 oktober hebben Inge Rees en Siem Jan Deen een presentatie gegeven voor de jury van de Sterkste Schakel Verkiezing! Tijdens de kennismaking met de jury hebben Inge en Siem Jan laten zien waarom juist Omnyacc Heemstede zo klantgericht is!
25 tips voor je bedrijfsfinanciering

25 tips voor je bedrijfsfinanciering

Met hun bancaire achtergrond, opleiding tot financieringsspecialist en ervaring geven onze financieringsspecialisten Jos de Lange en William van Haaster je 25 tips op gebied van bedrijfsfinancieringen.
Walter Bruinsma

Walter Bruinsma

Salarisadviseur