Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

4 november 2020

Nog geen belastinguitstel? Nu ook voor 'nieuwe' gevallen

Heb jij als ondernemer vanwege de coronacrisis nog geen belastinguitstel aangevraagd? Dan kun je dit nu alsnog aanvragen tot 1 januari 2021. Je krijgt dan uitstel tot 1 januari 2021.

Niet alleen uitstel verlengen

Bovenstaande betekent dat niet alleen ondernemers die al vóór 1 oktober uitstel hadden aangevraagd dit kunnen verlengen, maar dat ook degenen die nog geen uitstel hadden aangevraagd dit alsnog kunnen doen. De Tweede Kamer had hier in een motie om gevraagd.

Aflossen vanaf 1 juli 2021

De belastingschulden waarvoor uitstel wordt verkregen, moeten in beginsel vanaf 1 juli 221 worden afgelost. Hiervoor krijgen ondernemers 36 maanden de tijd.

Uitstelportaal heropend

Vanaf 4 november heropent de Belastindienst het digitale uitstelportaal. Via dit portaal kunnen ondernemers uitstel aanvragen. Verzoeken tot uitstel die al langs andere weg bij de Belastingdienst zijn binnengekomen, neemt de Belastingdienst ook in behandeling.

Wil jij meer weten over het belastinguitstel? En of dit voor jouw onderneming ook interessant kan zijn? Neem contact met ons op. 

Eigen woning 2021

Eigen woning 2021

23-02-2021

Welke fiscale regels voor de eigen woning voor jou van toepassing zijn is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Hoe het zit met de eigenwoninglening, de renteaftrek en versoepelingen vanwege corona omtrent het betalen van je hypotheek? Je leest het in dit artikel. 
Twinfield

Twinfield

Twinfield is een modern, veilig en bovenal gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma.
Ondernemingsraad (OR)

Ondernemingsraad (OR)

Door de medezeggenschap en inspraak van medewerkers versterken zij jou bij het ondernemerschap.
Achterstallige betalingen melden bij ACM

Achterstallige betalingen melden bij ACM

19-02-2021

Als mkb-ondernemer kun je een anonieme melding maken bij de ACM (Autoriteit Consument en Markt) wanneer je niet op tijd betaald wordt door een onderneming die kwalificeert als grootbedrijf. 
25 tips voor je bedrijfsfinanciering

25 tips voor je bedrijfsfinanciering

Met hun bancaire achtergrond, opleiding tot financieringsspecialist en ervaring geven onze financieringsspecialisten Jos de Lange en William van Haaster je 25 tips op gebied van bedrijfsfinancieringen.
Amber Timmer

Amber Timmer

Administratief medewerker