Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

22 juni 2020

Corona: onbeperkt bijverdienen voor studenten 

Ontvang jij studiefinanciering? In 2020 mogen studenten onbeperkt bijverdienen zonder consequenties voor de studiefinanciering. Dit om studenten tegemoet te komen die in een cruciaal beroep werken en door de coronacrisis meer uren maken.

Geen gevolg voor kinderbijslag

Kinderen van 16 of 17 jaar mogen vanaf 1 januari 2020 ook onbeperkt bijverdienen zonder dat de kinderbijslag in gevaar komt. Kinderen tot 16 jaar mochten al onbeperkt bijverdienen.

Verruiming blijvend?

De verruimde regeling voor de studiefinanciering geldt alleen voor dit jaar vanwege de coronacrisis. De verruiming inzake de kinderbijslag is wel blijvend en geldt dus voor 2020 en ook voor de komende jaren.

Dashboarding: tijdig bijsturen

Met een online dashboard heb je altijd en overal inzichtelijk hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Door de financiële visuele samenvatting zie je dit in één oogopslag. Dit maakt het tijdig bijsturen een stuk makkelijker waardoor je sneller kunt schakelen.

Assistent-accountant

  • Zwaagdijk
  • 32-40 uur
  • opleiding accountancy of bedrijfseconomie

Ondernemingsrecht

Een contract of een overeenkomst opstellen? Onze juristen ondersteunen je graag.

Martijn Laan

Assistent-accountant

Voorkom verliesverdamping

21-12-2020

Ben jij bekend met verliesverdamping? Dit houdt in je dat je een verlies uit het verleden niet meer kunt verrekenen. Het verrekenen van verliezen is in de tijd namelijk beperkt. Voorkom dat je een verlies uit het verleden niet meer kunt verrekenen.