19 november 2022

De stembussen zijn geopend - Sterkste Schakel Verkiezing

De stembussen voor De Sterkste Schakel Verkiezing zijn geopend! Omnyacc Heemstede is genomineerd voor deze prestigieuze ondernemersprijs, die wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op! Wil je meteen stemmen? Laat hier jouw stem achter.

De Sterke Schakel Verkiezing

Omnyacc Heemstede is genomineerd voor De Sterkste Schakel Verkiezing. De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Samen met 46 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn wij in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2022. Omnyacc Heemstede is genomineerd in de categorie ‘Dienstverlening klein’. Naast de overall winnaar wordt ook de Publieksprijs, de Beste Website en de Grant Thornton Groeiversneller uitgereikt.

De nominatie

Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Wij zijn heel trots dat wij zijn voorgedragen door een van onze klanten!

Stem jij op ons?

Wil je op Omnyacc Heemstede stemmen? Laat dan hier jouw stem achter.

HRM-workshops Den Helder
Op donderdag 4 april verzorgen wij de HRM-workshops waarin we actuele ontwikkelingen en nuttige tips delen rondom fiscaal optimaal belonen en het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving.
Lees verder
arrow right
VOG aanvragen ook digitaal mogelijk
Binnenkort kunnen werkgevers voor hun personeel ook digitaal een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvragen. De implementatie van digitaal aanvragen zal geleidelijk plaatsvinden, en tegen uiterlijk 21 mei 2024 zal dit voor alle werkgevers mogelijk zijn.
Lees verder
arrow right
Junior Salarismedewerker
Ben jij geïnteresseerd in het vakgebied van salarisadministratie en wil je een actieve rol spelen in ons team, dat bestaat uit een mooie mix van jong talent en ervaren specialisten? Als junior salarismedewerker krijg je de kans om je taken en verantwoordelijkheden geleidelijk uit te breiden. Van het verzorgen van nauwkeurige salarisverwerking tot het ontdekken van subsidiemogelijkheden en het adviseren van klanten over beschikbare regelingen en beloningen, de uitdagingen zijn divers. Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden zijn hier écht aanwezig, net als een hoge mate van professionaliteit. Word jij gelukkig van een uitdagende functie? Dan zoeken wij jou!
Lees verder
arrow right
Marcel Herder

Marcel Herder

Relatiebeheerder

Ralf Hogenberk

Ralf Hogenberk

Belastingadviseur