19 november 2022

De stembussen zijn geopend - Sterkste Schakel Verkiezing

De stembussen voor De Sterkste Schakel Verkiezing zijn geopend! Omnyacc Heemstede is genomineerd voor deze prestigieuze ondernemersprijs, die wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op! Wil je meteen stemmen? Laat hier jouw stem achter.

De Sterke Schakel Verkiezing

Omnyacc Heemstede is genomineerd voor De Sterkste Schakel Verkiezing. De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Samen met 46 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn wij in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2022. Omnyacc Heemstede is genomineerd in de categorie ‘Dienstverlening klein’. Naast de overall winnaar wordt ook de Publieksprijs, de Beste Website en de Grant Thornton Groeiversneller uitgereikt.

De nominatie

Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Wij zijn heel trots dat wij zijn voorgedragen door een van onze klanten!

Stem jij op ons?

Wil je op Omnyacc Heemstede stemmen? Laat dan hier jouw stem achter.

Exact
Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen
Lees verder
arrow right
Wijziging in het betaald ouderschapsverlof augustus 2022
De verlofregelingen voor ouders met pasgeboren kinderen worden steeds verder uitgebreid. Vanaf 2 augustus 2022 hebben werknemers met een kind dat nog geen 1 jaar oud is, recht op 9 weken betaald ouderschapsverlof via het UWV. Het aanvragen van deze regeling is mogelijk vanaf 9 augustus 2022.
Lees verder
arrow right
Visionplanner
Met Visionplanner krijg je inzicht hoe jouw organisatie er financieel voor staat.
Lees verder
arrow right
Casper Müller

Casper Müller

HRM, pensioen- & inkomensadviseur

Assistent-accountant
  • Schagen
  • 32-40 uur
  • HBO Accountancy/Finance & Control
Lees verder
arrow right