27 oktober 2022

Jurypresentatie Sterkste Schakel Verkiezing

Woensdag 27 oktober hebben Inge Rees en Siem Jan Deen een presentatie gegeven voor de jury van de Sterkste Schakel Verkiezing! Tijdens de kennismaking met de jury hebben Inge en Siem Jan laten zien waarom juist Omnyacc Heemstede zo klantgericht is!

De Sterke Schakel Verkiezing

Omnyacc Heemstede is genomineerd voor De Sterkste Schakel Verkiezing. De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Samen met 46 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn wij in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2022. Omnyacc Heemstede is genomineerd in de categorie ‘Dienstverlening klein’. Naast de overall winnaar wordt ook de Publieksprijs, de Beste Website en de Grant Thornton Groeiversneller uitgereikt.

De nominatie

Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Wij zijn heel trots dat wij zijn voorgedragen door een van onze klanten!

Stemmen

Vanaf zaterdag 19 november 10:00 uur tot en met vrijdag 25 november 13:00 uur is het mogelijk om jouw stem uit te brengen. Wil je op Omnyacc Heemstede stemmen? We laten je tegen die tijd weten hoe je jouw stem kunt uitbrengen.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Omnyacc Heemstede is genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezing 2022!
De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland BUSINESS in samenwerking met De Sterkste Schakel Kring. De verkiezing richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Kennemerland die begrijpen dat in deze tijd klantgerichtheid en klantvriendelijkheid van het grootste belang zijn. Omnyacc Heemstede is door een klant voorgedragen om deel te nemen aan deze verkiezing.
Lees verder
arrow right
Scholing en Personeel 2023
Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor de subsidieregeling Praktijkleren als je personeel in dienst heeft dat een opleiding volgt. Onder voorwaarden is er wellicht ook een financiële bijdrage mogelijk vanuit een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor jouw branche. Daarnaast bestaan er diverse subsidies, zoals de STAP-subsidie en SLIM-subsidie. In dit nieuwsartikel worden de regelingen uitgelegd.
Lees verder
arrow right
iMUIS by King
Met iMUIS by King heb je overzicht en grip op jouw financiën. 
Lees verder
arrow right
Jaarrekening & advies
Wij helpen je graag bij het opstellen, controleren en beoordelen van de jaarrekening. Maar wij gaan ook next level en kijken samen naar de toekomst!
Lees verder
arrow right