Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

2 juni 2020

Steunmaatregel sierteelt en tuinbouw

Teel je sierteeltproducten of groente en/of fruit? Dan kun je wellicht in aanmerking komen voor een tegemoetkoming voor een deel van de verloren omzet of brutowinst door de coronacrisis. De tegemoetkoming is maximaal 49%. De steunaanvraag kun je uiterlijk 18 juni indienen bij RVO.

Sierteelt en voedingstuinbouw

De steun is bedoeld voor telers van sierteeltgewassen (zoals bijvoorbeeld bloembollen, boomkwekerijgewassen, perkplanten of snijbloemen) in de volle grond of onder glas.
Daarnaast kun je als teler van voedingsgewassen hiervoor in aanmerking komen, indien je jouw voedingsgewassen (nagenoeg alle groente- en fruitgewassen), normaal gesproken, voor minimaal 75% (in)direct levert aan bijv. hotels, restaurants, kantines en cafés.

Tegemoetkoming

Je kunt in aanmerking komen voor een tegemoetkoming (steun) als je in de periode van 12 maart t/m 11 juni 2020 schade heeft geleden (verminderde omzet of brutowinst). De eerste 30%-daling wordt gezien als ondernemers-risico.

Maximaal 49%
Van de overige 70% schade krijg je maximaal 70% uitgekeerd (49% van totale schade). Dit bedrag wordt gecorrigeerd met andere steun of uitkeringen die je ontvangt i.v.m. de coronacrisis en met de eventuele verminderde kosten.

Heb je nog geen aanvraag ingediend? Neem dan contact op en laat je informeren over alle voorwaarden.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Update lonenspecial 2022

Update lonenspecial 2022

In de update van de lonenspecial 2022 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. De lonenspecial is een handig naslagwerk voor jou als werkgever. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. 
Accountant Hoorn

Accountant Hoorn

Ben jij op zoek naar een accountant of adviseur die je kan helpen in elke fase van het ondernemerschap? Dan ben je bij Omnyacc Hoorn aan het juiste adres. Onze accountants kunnen je helpen bij het starten van je onderneming, in de groeifase bij het aantrekken van personeel, arbodienstverlening en verzuim, bij de administratie of fiscale zaken, maar ook bij het overdragen van je bedrijf en je pensioen. Wij doen alles om jou als ondernemer zo goed mogelijk bij te staan. Wil je meer weten over Omnyacc Hoorn? Lees dan snel verder.
Basecone

Basecone

Heb jij ook nog een papieren archief en bonnetjes overal? Helemaal niet gek, want zo doen heel veel ondernemers het nog. Het kan alleen overzichtelijker door het creëren van je eigen digitale kantoor! Basecone is de software die jou als ondernemer kan helpen als het gaat om digitale documentverwerking. Basecone herkent facturen automatisch, doet direct een boekingsvoorstel en heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Gun jezelf dit gemak en bespaar tijd met Basecone.
Nmbrs

Nmbrs

Nmbrs is een softwarepakket dat digitaal ondersteuning biedt op het gebied van HRM en salarisadministratie.
Unit4

Unit4

Met Unit4 Multivers online heb je jouw financiën altijd onder controle.
Accountant RA

Accountant RA

  • Heerhugowaard
  • 32-40 uur
  • RA opleiding