3 maart 2021

Verlenging herverzekering leverancierskredieten 

De herverzekering van leverancierskredieten is nu definitief verlengd. De Staat blijft de leverancierskredieten herverzekeren tot 1 juli 2021.

Goedkeuring Europa

De mogelijkheid tot herverzekering was afhankelijk van de goedkeuring door de Europese Commissie. Deze is inmiddels verkregen, zodat de herverzekering verlengd kan worden.

Wijziging voorwaarden

Er zijn wel wijzigingen aangebracht met betrekking tot de inkomsten, kosten en risico’s van de herverzekering. Dit betekent onder meer dat het eigen risico dat de verzekeraars lopen niet langer in omvang beperkt is.

Geen bonus en dividend

De voorwaarde is verlengd dat de verzekeraars waarmee de staat in zee gaat geen bonussen en dividenden uit mogen keren voor de Nederlandse activiteiten.

Lees meer over de verlenging van het corona steunpakket.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Kantoor aan huis 2024
Het lijkt aantrekkelijk: wonen en werken in één pand. Maar een kantoor aan huis is lang niet altijd ook fiscaal aantrekkelijk. Wanneer is je werkplek ook voor de fiscus een werkruimte? Waar moeten jij, je bedrijf en je werkruimte dan aan voldoen?
Lees verder
arrow right
Coaching
Coaching kan jou, je onderneming of jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen. Onze specialisten geven je inzicht, laten je groeien en ontwikkelen.
Lees verder
arrow right
Controleleider
Jouw sterkmaker voor ons? Jij krijgt energie van het coachen en begeleiden van collega’s. Daarnaast werk je zelfstandig aan complexe jaarrekeningen.
Lees verder
arrow right
Janette van Otterlo

Janette van Otterlo

Aangiftemedewerker

Relatiebeheerder/ accountant voor de samenstelpraktijk
Als relatiebeheerder ben jij de sleutelfiguur tussen onze klanten en het team. Jij krijgt de kans om jouw expertise in samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten en clientcontact te laten zien.
Met jouw professionaliteit draag je bij aan het begeleiden en adviseren van onze klanten. Jij begrijpt hun behoeften en ondersteunt bij hun vragen. Solliciteer nu en word onderdeel van ons gedreven team.
Lees verder
arrow right
Inkomens- en verzuimverzekering
Als ondernemer kun je niet alle risico’s zelf dragen. Het verzuimrisico is daar een mooi voorbeeld van.
Lees verder
arrow right