Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Nieuws

MILJOENENNOTA

Op de derde dinsdag van september wordt op Prinsjesdag de Miljoenennota gepubliceerd. Hierin staan de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Ben jij benieuwd naar de plannen en welk effect dit heeft op jou en jouw onderneming? Je leest het allemaal in deze uiteenzetting van de Miljoenennota. Onze uitgebreide samenvatting is een handig naslagwerk voor jou als ondernemer. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

ALLE ITEMS VAN DE MILJOENENNOTA OP EEN RIJ

Miljoenennota: tarieven

Miljoenennota: tarieven

22-09-2021

Hoe zit het met de tarieven in 2022 naar aanleiding van de Miljoenennota? De tarieven, de heffingskortingen en het forfaitair rendement blijven in 2022 vrijwel gelijk. Wel worden de schijven van de vennootschapsbelasting, zoals eerder besloten, verlengd. In dit nieuwsartikel vind je alle tariefswijzigingen.
Miljoenennota: werkgever

Miljoenennota: werkgever

22-09-2021

Op Prinsjesdag zijn de plannen van het kabinet voor 2021 gepresenteerd. Ook zaken voor de werkgever kwamen hierbij aan bod. Van de langverwachte introductie van de thuiswerkvergoeding en de STAP-regeling tot de verlaging van de vrije ruimte van de werkkostenregeling: voor werkgevers brengt het Belastingplan 2022 diverse wijzigingen en gevolgen met zich mee. In dit nieuwsartikel lees je waar je als werkgever op moet letten.
Miljoenennota: verduurzaming

Miljoenennota: verduurzaming

22-09-2021

Het kabinet wil verduurzaming stimuleren en stelt verschillende veranderingen in de klimaat- en milieuwetgeving voor om te voldoen aan de afspraken in het Klimaatakkoord. Dat heeft gevolgen voor bijvoorbeeld de bijtelling van de elektrische auto en de bpm.
Miljoenennota: woningmarkt

Miljoenennota: woningmarkt

22-09-2021

Het kabinet neemt geen ingrijpende maatregelen om de woningmarkt te hervormen. Wel wordt de hypotheekaftrek verlaagd en vindt een aantal technische aanpassingen plaats. In dit nieuwsartikel lees je de belangrijkste wijzigingen voor de woningmarkt in het Belastingplan 2022.
Miljoenennota: ondernemingen

Miljoenennota: ondernemingen

22-09-2021

Van beperking in de verliesverrekening vennootschapsbelasting tot het vereenvoudigen van de systematiek van een S&O-aanvraag. Ook voor ondernemingen brengt het Belastingplan 2022 de nodige wijzigingen en gevolgen met zich mee. In dit nieuwsartikel lees je waar je als ondernemer op moet letten.
Miljoenennota: internationaal

Miljoenennota: internationaal

22-09-2021

Bij internationaal ondernemen komen meerdere belastingregimes bij elkaar, wat kan leiden tot onwenselijke belastingdruk of belastingontwijking. Het Belastingplan 2022 bevat aanpassingen, nieuwe regelingen en maatregelen om onwenselijke gevolgen tegen te gaan.
Miljoenennota: overige, eerder aangekondigde en te verwachten voorstellen

Miljoenennota: overige, eerder aangekondigde en te verwachten voorstellen

22-09-2021

Welke wijzigingen voert de Belastingdienst door om het systeem rondom de toeslagen menselijker te maken? En hoe zit het met de bedrijfsopvolgingsregeling in 2022? Deze en diverse eerder aangekondigde maatregelen zetten we voor je op een rij. Ook geven we aan welke onderwerpen nog ontbraken in het Belastingplan 2022.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?