Nieuws

MILJOENENNOTA

Op de derde dinsdag van september wordt op Prinsjesdag de Miljoenennota gepubliceerd. Hierin staan de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Ben jij benieuwd naar de plannen en welk effect dit heeft op jou en jouw onderneming? Je leest het allemaal in deze uiteenzetting van de Miljoenennota. Onze uitgebreide samenvatting is een handig naslagwerk voor jou als ondernemer. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

ALLE ITEMS VAN DE MILJOENENNOTA OP EEN RIJ

Miljoenennota 2024: tarieven
Hoe zit het met de tarieven in 2024 naar aanleiding van de Miljoenennota? In dit nieuwsartikel vind je alle tariefswijzigingen.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: werkgever
Ben jij al op de hoogte van de plannen van het kabinet? In dit artikel lees je waar je als werkgever op moet letten. Van de invoering van een wettelijk minimum uurloon per uur tot de rapportageverplichtingen voor grote werkgevers over de CO2-uitstoot van hun personeel: voor werkgevers brengt het Belastingplan 2024 diverse wijzigingen en gevolgen met zich mee.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: ondernemingen en ondernemers
Waar moet je op letten met betrekking tot de plannen van het kabinet voor jouw onderneming? Opsplitsing van box 2 in twee schijven tot het verlagen van de mkb-winstvrijstelling.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: internationaal
Van aanpassingen in de Wet excessief lenen tot wijzigingen in de kleine ondernemersregeling. Ook op internationaal gebied wijzigt er het een en ander in het Belastingplan 2024. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor jou als internationaal opererende ondernemer op een rij.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: particulier
In de inkomstenbelasting wordt vooral aan de tarieven van box 1 en box 3 gesleuteld. Met name box 3 blijft een onderwerp om te volgen. Wat zijn belangrijke wijzigingen?
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: vastgoed
Op vastgoedgebied verandert veel voor beleggingsvastgoed. Hier vind je de belangrijkste wijzigingen rondom vastgoed in het Belastingplan 2024.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: verduurzaming en klimaat
Het demissionaire kabinet zet in op verdere vergroening van het belastingstelsel. Wij zetten alles hier voor je uiteen.
Lees verder
arrow right
Miljoenennota 2024: overige maatregelen
De accijnzen op brandstof, alcohol en tabak gaan omhoog. De vraag blijft bestaan of een meerderheid in de Tweede Kamer is voor de accijnsverhoging op brandstof. Verder worden no cure, no pay-zaken ontmoedigd. Deze en diverse eerder aangekondigde maatregelen zetten we voor je op een rij.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?