5 februari 2024

Agro: GLB-brieven RVO

Heb je een brief over de betaling van de GLB-subsidie(s) 2024 ontvangen vanuit de RVO? Afhankelijk van het ‘soort’ brief is het mogelijk bezwaar te maken. 

Brief ‘Voorlopige betaling GLB-subsidie(s) 2023’

In deze brief is het voorlopige bedrag van de basispremie opgenomen. Dit bedrag is vastgesteld op basis van het voorschotbedrag basispremie en de door jou opgegeven oppervlakte. De hoogte van de basispremie voor jouw bedrijf is nog niet definitief. De brief is ‘ter informatie’ aan jou toegestuurd. Je hoeft hier niet op te reageren.

Brief ‘Beslissing uitbetalen GLB-subsidie(s) 2023’

In deze brief staat ook de hoogte van het voorlopige bedrag van de basispremie vermeld. Dit bedrag is naast het voorschotbedrag ook gebaseerd op de geconstateerde en subsidiabele oppervlakte op jouw bedrijf.

Niet eens met oppervlakte grond? Bezwaar mogelijk
De hoogte van de basispremie is nog niet definitief. Wel is de geconstateerde oppervlakte formeel vastgesteld door RVO. Ben je het niet eens met deze oppervlakte? Dan kun je binnen 6 weken bezwaar indienen. Is de geconstateerde oppervlakte niet juist en heb je een formele beslissing ontvangen? Dien dan tijdig jouw bezwaar in.

Relatiebeheerder
Omnyacc Leeuwarden is sterk aan het groeien, waardoor de uitdagingen blijven komen. Ontwikkeling is een dagelijks onderdeel van jouw werkdag.
Lees verder
arrow right
Team HR-Detachering
Op zoek naar een HR-adviseur voor jouw organisatie? Voor ons begint de samenwerking met een klik. Zonder kunnen we niet de band opbouwen die nodig is om jou op HR-vlak bij te staan. Maak kennis met onze HRM-adviseurs.
Lees verder
arrow right
Fiscale bijeenkomst Texel
Op woensdagavond 15 november 2023 verzorgen wij een fiscale bijeenkomst met actuele ontwikkelingen en nuttige tips. Tijdens deze avond passeren diverse fiscale ontwikkelingen de revue en worden andere belangrijke belastingonderwerpen besproken waar je (mogelijk) mee te maken krijgt. Uiteraard wordt er ook ingegaan op de ontwikkelingen naar aanleiding van het Belastingplan 2024. Kom jij ook?
Lees verder
arrow right
Duurzaamheidsrapportage voor grote bedrijven: nieuwe wetgeving
Er zijn plannen om grotere bedrijven te verplichten uitgebreider verslag te doen van hun duurzaamheidsprestaties. Een bijbehorend wetsvoorstel en een algemene maatregel van bestuur zullen worden voorgelegd aan zowel de Tweede als de Eerste Kamer.
Lees verder
arrow right