Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

14 mei 2020

Corona-advies voor mkb-ondernemer

Ondernemers in het mkb die door de coronacrisis in de problemen komen, kunnen gratis advies krijgen van de Stichting Ondernemersklankbord. Het ministerie van Economische zaken en Klimaat stelt hiervoor een extra subsidie van € 240.000 beschikbaar.

Stichting Ondernemersklankbord

In de Stichting Ondernemersklankbord zijn zo'n 300 oud-ondernemers actief, die als ervaren vraagbaak hun collega's met problemen adviseren. Een adviestraject duurt in de regel ongeveer zes maanden.

Tijdelijk gratis

Voor de adviezen moet normaal gesproken een eigen bijdrage worden betaald van € 150. Vanwege de coronacrisis is de eigen bijdrage momenteel geschrapt.

Raming: 1.600 extra adviezen

De Stichting adviseert in andere jaren gemiddeld zo'n 1.000 ondernemers. Gelet op het subsidiebedrag wordt er rekening mee gehouden dat er dit jaar zo'n 1.600 extra adviezen verstrekt zullen worden.

Vertraging?

De tijdelijk gratis advisering leidt mogelijk tot vertraging bij het opnemen van contact, zo meldt de stichting op de website.

Heb je vragen over de Stichting Ondernemersklankbord? Neem gerust contact met ons op.

Disclaimer

Omnyacc doet haar best om de informatie volledig te laten zijn. Echter, de ontwikkelingen en aanpassingen volgen elkaar in snel tempo op. De corona maatregelen zijn bijzondere maatregelen in een bijzondere tijd en de Rijksoverheid speelt in op wijzigingen in de omstandigheden en verbeteringen en aanvullingen van de regelingen. Onze nieuwsberichten kunnen om die reden niet meer up to date zijn op het moment dat deze door jou worden gelezen.

iMUIS by King

iMUIS by King

Met iMUIS by King heb je overzicht en grip op jouw financiën. 
NOW: wijziging administratieve lasten

NOW: wijziging administratieve lasten

03-06-2021

De administratieve lasten in het kader van de controles rond de NOW worden verminderd.
Private investeerders

Private investeerders

Private investeerders, participatiemaatschappijen en andere bronnen van geld zijn mogelijk een oplossing.
Reorganisatie en ontslag

Reorganisatie en ontslag

Onze HRM-specialisten en arbeidsrechtjuristen staan klaar om je van a tot z te begeleiden.