Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

16 maart 2020

Openingstijden/bereikbaarheid Omnyacc

Openingstijden/bereikbaarheid

Op onze vestigingen hebben we beperkte bezetting en werken onze medewerkers deels vanuit huis. Wel zijn we tijdens onze reguliere openingstijden gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al jouw vragen.

Afspraken

Wij nemen contact met je op indien je een afspraak met ons gepland hebt staan.

Post of administratie afgeven

Wil je iets afgeven? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met jouw vestiging om dit af te stemmen. Kleine poststukken kun je te allen tijde deponeren in de brievenbus van jouw vestiging.

In ons coronadossier vind je nieuws omtrent de maatregelen rondom het coronavirus.

Gewijzigde arbeidsrechtelijke regels 2022

Gewijzigde arbeidsrechtelijke regels 2022

22-07-2022

De Europese Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden worden geïmplementeerd. Hierdoor gelden vanaf 1 augustus 2022 gewijzigde arbeidsrechtelijke regels. In dit nieuwsartikel gaan we in op wat dat voor jou als werkgever betekent en waar je op moet letten.
Basecone

Basecone

Heb jij ook nog een papieren archief en bonnetjes overal? Helemaal niet gek, want zo doen heel veel ondernemers het nog. Het kan alleen overzichtelijker door het creëren van je eigen digitale kantoor! Basecone is de software die jou als ondernemer kan helpen als het gaat om digitale documentverwerking. Basecone herkent facturen automatisch, doet direct een boekingsvoorstel en heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Gun jezelf dit gemak en bespaar tijd met Basecone.
Arbeidsovereenkomsten

Arbeidsovereenkomsten

Arbeidsovereenkomsten zijn de basis van de samenwerkingen met jouw medewerkers.
Factoring

Factoring

Beschik sneller over jouw geld. Onze financieringsspecialisten koppelen je aan de juiste factoringpartij. 
Verhoging belasting voor verhuurde woning

Verhoging belasting voor verhuurde woning

04-08-2022

Verhuur jij woning(en)? Vanaf 2023 ga je hier fors meer belasting over betalen, als het aan het kabinet ligt. Het plan is om de zogenaamde leegwaarderatio in box 3 fors te verhogen.