Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

10 augustus 2020

Tot 1 oktober extra uitstel loonaangifte

Organisaties die eerder uitstel hebben aangevraagd voor het indienen van de loonaangifte tot 1 augustus, krijgen extra uitstel tot 1 oktober 2020. Dit meldt het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO).

EHerkenning bij loonaangifte

Het extra uitstel wordt verleend vanwege het verplicht indienen van de loonaangifte via eHerkenning. Organisaties hebben aangegeven hiervoor meer tijd nodig te hebben.

EHerkenning is een veilig gedigitaliseerd communicatiemiddel waarmee inmiddels met enige honderden overheidsinstanties gecommuniceerd kan worden. Aan het gebruik ervan zijn kosten verbonden.

Let op!

Organisaties komen hiervoor alleen in aanmerking voor zover ze nog geen loonaangifte over een tijdvak in dit jaar hebben ingediend.

Telefonisch benaderen

De Belastingdienst gaat alle organisaties die voor het verlengde uitstel in aanmerking komen telefonisch benaderen. Dit betreft onder meer kerken.

Heb jij vragen over het verlengde uitstel? Neem dan gerust contact met ons op.

Reorganisatie en ontslag

Onze HRM-specialisten en arbeidsrechtjuristen staan klaar om je van a tot z te begeleiden.

Exact

Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen

TVL-regeling aanvragen recreatieve vliegsector mogelijk

08-09-2020

Voor de recreatieve vliegsector is het ook mogelijk de Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL) aan te vragen. Deze sector is nu ook toegevoegd aan de lijst met SBI-codes, zoals ballonvaarders en instructeurs en verhuurders van sportvliegtuigjes.

Unit4

Met Unit4 Multivers online heb je jouw financiën altijd onder controle.

Top 10 Belastingplan 2021

16-09-2020

Op de derde dinsdag van september, ook wel Prinsjesdag genoemd, zijn de plannen van het kabinet voor 2021 gepresenteerd. In dit nieuwsartikel zetten wij de top 10 fiscale voorstellen uit het Belastingplan 2021 voor je op een rij. 

Visionplanner

Met Visionplanner krijg je inzicht hoe jouw organisatie er financieel voor staat.