10 augustus 2020

Tot 1 oktober extra uitstel loonaangifte

Organisaties die eerder uitstel hebben aangevraagd voor het indienen van de loonaangifte tot 1 augustus, krijgen extra uitstel tot 1 oktober 2020. Dit meldt het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO).

EHerkenning bij loonaangifte

Het extra uitstel wordt verleend vanwege het verplicht indienen van de loonaangifte via eHerkenning. Organisaties hebben aangegeven hiervoor meer tijd nodig te hebben.

EHerkenning is een veilig gedigitaliseerd communicatiemiddel waarmee inmiddels met enige honderden overheidsinstanties gecommuniceerd kan worden. Aan het gebruik ervan zijn kosten verbonden.

Let op!

Organisaties komen hiervoor alleen in aanmerking voor zover ze nog geen loonaangifte over een tijdvak in dit jaar hebben ingediend.

Telefonisch benaderen

De Belastingdienst gaat alle organisaties die voor het verlengde uitstel in aanmerking komen telefonisch benaderen. Dit betreft onder meer kerken.

Heb jij vragen over het verlengde uitstel? Neem dan gerust contact met ons op.

De Klimop
Van crisishulp tot langdurig verblijf voor kinderen die geïndiceerd zijn met een psychische kwetsbaarheid. Dat biedt De Klimop kinderen van 7 jaar tot en met 18+ sinds 2018. Een unieke zorgbelevening daar staan Jack Bakker (38 jaar) en zijn team van 50 zorgprofessionals voor.
Lees verder
arrow right
Nmbrs
Nmbrs is een softwarepakket dat digitaal ondersteuning biedt op het gebied van HRM en salarisadministratie.
Lees verder
arrow right
Hypotheekrenteaftrek: samen verdelen met jouw partner
Als je een huis bezit met een hypotheek erop en je hebt een fiscale partner, dan kun je de aftrek van de hypotheekrente samen verdelen. Als achteraf blijkt dat de verdeling niet optimaal was, kun je deze herzien. Maar tot wanneer is dat mogelijk?
Lees verder
arrow right
Snelstart
SnelStart is een eenvoudig en overzichtelijk boekhoudpakket waarmee je veel tijd bespaart.
Lees verder
arrow right
Managementassistent
Omnyacc is sterk aan het groeien en dat geldt ook voor onze vestiging in Leeuwarden. We bieden onze klanten een breed scala aan diensten aan, dat vaak verder gaat dan alleen traditionele accountantsdiensten. Door de groeiende vraag naar deze integrale dienstverlening, waarbij meerdere disciplines met elkaar samenwerken, zijn we op zoek naar versterking voor ons team managementondersteuning. Ben jij die enthousiaste collega die graag samen met ons het verschil blijft maken voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!
Lees verder
arrow right