Nieuws

UPDATE EINDEJAARSTIPS

Om 2020 goed af te sluiten hebben wij de eindejaarstips op een rij gezet. Van welke fiscale regelingen kun je nog profiteren? Welke belangrijke aandachtspunten moeten voor het einde van het jaar zeker nog afgehandeld worden? En welke zaken zijn voor jou als werkgever belangrijk? Dit en meer vind je in de eindejaarstips via de onderstaande blokken. Zo ben jij goed voorbereid. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

ALLE ITEMS VAN DE EINDEJAARTIPS OP EEN RIJ

Eindejaarstips voor de belastingplichtigen
Ben jij benieuwd welke eindejaarstips je nog kunt inzetten voor jouw onderneming? Van aftrekbeperking box 1, het afkopen van je alimentatieverplichting tot schenken. Het komt allemaal aan bod. 
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de ondernemers
De 15 eindejaarstips voor de ondernemer op een rij. Wil jij weten welke tips je nog kunt inzetten voor jouw onderneming? Van het optimaliseren en maximeren van de KIA, het vormen van een herinvesteringsreserve tot het voorbereiden op de Brexit. Lees meer. 
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de ondernemer in de inkomstenbelasting
Van welke eindejaarstips kun je nog profiteren als ondernemer in de inkomstenbelasting? Onze collega's hebben 7 tips voor je op een rijtje gezet. Houd rekening met toeslagen, bijtelling delen met je partner en btw terugvragen op zonnepanelen. Lees meer.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de bv en de dga
In dit artikel lees je de eindejaarstips voor de bv en de dga. Het voorkomen van belastingrente, lager gebruikelijk loon, het voorkomen van verliesverdamping en meer. 
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor werkgevers
Tips over baangerelateerde investeringskorting, loonkostenvoordeel, voorziening voor een transitievergoeding en meer. Je leest het in dit artikel. 
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de automobilist
De eindejaarstips voor automobilisten lees je in dit artikel. Van milieu-investeringsaftrek, tips voor het kopen van een elektrische auto tot verval lage bijtelling en meer.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de woningeigenaar
Het jaar 2020 is voor de woningmarkt een bizar jaar. Hier lees je de tips voor woningeigenaren, zoals de juiste keuze maken met betrekking tot overdrachtsbelasting of het onderzoeken van rentemiddeling. 
Lees verder
arrow right
Social media
Volg je omnyacc al?

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?