Specials

EINDEJAARSTIPS 2022

Om 2022 goed af te sluiten hebben wij de eindejaarstips op een rij gezet. Wat kun je als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten waarop je moet anticiperen? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden voor het nieuwe jaar? Dit en meer vind je in de eindejaarstips. Zo ben jij goed voorbereid. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Update 14 november 2022

ALLE ITEMS VAN DE EINDEJAARSTIPS OP EEN RIJ

Eindejaarstips voor de belastingplichtigen 2022
Speel in op de aftrekbeperking van box 1, voorkom dat heffingskortingen verloren gaan en cluster jouw zorgkosten. Deze en meer eindejaarstips voor de belastingplichtigen komen uitgebreid aan bod in dit nieuwsartikel.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor ondernemers in de inkomstenbelasting 2022
De eindejaarstips voor ondernemers in de inkomstenbelasting hebben wij in dit artikel voor jou op een rij gezet. Welke fiscale maatregelen kun je als ondernemer dit jaar nog treffen in de inkomstenbelasting die voordelig voor jou kunnen uitpakken?
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de bv en de dga 2022
Speel in op de verkorting van de tariefschijf, optimaliseer jouw KIA en benut jouw mogelijkheden binnen de werkkostenregeling. Deze en meer eindejaarstips voor de bv en de dga worden behandeld in dit nieuwsartikel.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor werkgevers 2022
Ben je werkgever? Dan loont het om de eindejaarstip door te nemen en daarvan te profiteren. We gaan onder andere in op het loonkostenvoordeel, de mogelijkheden binnen de werkkostenregeling, de WBSO en de verhoging van de belastingvrije reiskostenvergoeding.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de automobilist 2022
Met welke eindejaarstips kun je rekening houden als je automobilist bent? Wij zetten het in dit nieuwsartikel voor jou op een rijtje
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips voor de woningeigenaar 2022
In dit nieuwsartikel vind je alle eindejaarstips voor woningeigenaren. Denk aan het aflossen van jouw geringe hypotheekschuld, onderzoek rentemiddeling of het verhuren van een tweede woning aan jouw kind(eren).
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips inzake de btw 2022
Hoe kun je nu al slim inspelen op wijzigingen die vanaf 2023 gaan gelden? In dit nieuwsartikel geven wij jou als ondernemer praktische eindejaarstips inzake de btw.
Lees verder
arrow right
Eindejaarstips inzake belastingschulden coronacrisis en/of huidige (energie)crisis 2022
Hoe kun je als ondernemer inspelen op de huidige (energie)crisis)? En hoe zit het met de belastingschulden naar aanleiding van de coronacrisis? In dit nieuwsartikel geven wij tips inzake deze twee onderwerpen.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?