4 oktober 2021

Coronasteun fysieke boekhandels 

Er is een specifieke steunmaatregel beschikbaar voor fysieke boekhandels. Door de coronacrisis hebben boekhandels financieel geleden. 

Distributiekosten en kredietfaciliteit

De steunmaatregel bevat een tegemoetkoming van € 5 miljoen voor distributiekosten en € 15 miljoen voor verruiming van de bestaande kredietfaciliteit.

Centraal Letterenfonds

Het Centraal Letterenfonds speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van de regeling. Het fonds heeft inmiddels een subsidieregeling opgezet. Via de site van de Nederlandse Boekverkopersbond (boekbond.nl) kan de subsidie in de vorm van een tegemoetkoming in de distributiekosten tot en met 31 december van dit jaar worden aangevraagd.

Heb je vragen over de steun voor de fysieke boekhandels? Neem dan contact met ons op.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Uitstel deadline vaststelling TVL Q1 2021
Heb je voor het eerste kwartaal van 2021 de tegemoetkoming vaste lasten (TVL) aangevraagd? Het aanleveren van de definitieve vaststelling is uitgesteld naar uiterlijk 12 november van dit jaar. Oorspronkelijk was dit 1 oktober.
Lees verder
arrow right
NOW 1: definitieve aanvraag uiterlijk 31 oktober
Heb je een tegemoetkoming in de loonkosten (NOW) aangevraagd voor de eerste periode? Zorg dan dat je uiterlijk 31 oktober je definitieve aanvraag indient. Als je dit niet op tijd regelt moet je de ontvangen NOW van de eerste periode terugbetalen.
Lees verder
arrow right
Nachthoreca krijgt extra steun
Door de maatregelen mogen nachthoreca, zoals discotheken en nachtclubs, voorlopig na middernacht de deuren nog niet openen. Er is een extra financiële steunmaatregelen getroffen voor deze sector, de VLN.
Lees verder
arrow right
Belastingadviseur
Ben jij de belastingadviseur die barst van ambitie en klaar is om zijn fiscale kennis naar een hoger niveau te tillen? Streef je naar het bieden van hoogwaardig fiscaal advies en nauwe samenwerking met onze klanten? Bij ons krijg je niet alleen de vrijheid, maar ook de ruimte om jouw rol te pakken en jouw ambities verder uit te bouwen. Kom ons team versterken bij ons kantoor in Zwaagdijk!
Lees verder
arrow right
Pensioen werkgever
Wat zijn voor jou de beste mogelijkheden? Wij analyseren, implementeren, beheren en controleren jouw werkgeverspensioen.
Lees verder
arrow right
Belastingadviseur
Word jij enthousiast van fiscale vraagstukken en wil jij een actieve bijdrage leveren aan onze adviespraktijk? De uitdagingen variëren van het signaleren en zelfstandig uitvoeren van belastingadviezen, het voeren van klantgesprekken, tot het begeleiden van collega’s bij (complexe) aangifte- en belastingadviesopdrachten.
Lees verder
arrow right