Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

23 juni 2021

Subsidie coronabanen zorg tot en met 25 juni

Heb je als zorgaanbieder nog geen subsidie aangevraagd voor coronabanen in de zorg? Doe dit dan voor vrijdag 25 juni 17.00 uur.


Coronabanen in de zorg

Coronabanen zijn tijdelijke banen waarmee zorgprofessionals worden ondersteund. De Subsidieregeling coronabanen in de zorg is verlengd van 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021. Subsidieaanvragen over deze tweede periode (1 juli tot en met 31 december) kunnen tot en met 25 juni 17.00 uur worden ingediend. De regeling geldt voor werknemers die vóór 1 oktober 2021 bij de zorgaanbieder worden ingezet.

Je mag eerst subsidie aanvragen en daarna mensen aannemen op de functie. Let wel op: nieuwe werknemers mogen pas per 1 juli 2021 worden ingezet en het contract mag niet later dan 1 oktober 2021 ingaan.

Welke functies?

Het moet gaan om een coronabaan als gastvrouw, zorgassistent / zorgbuddy, ADL–ondersteuner, welzijnsassistent, zorgmedewerker of ondersteuner veiligheid.

Voorwaarden

Voorwaarden van de tweede aanvraagperiode zijn vrijwel gelijk aan de voorwaarden van de eerste aanvraagperiode.


WTZi: verantwoordingsplicht

WTZi: verantwoordingsplicht

Lever je zorg? En heb je een WTZi-toelating? Dan ben je vanuit de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) verplicht jaarlijks verantwoording af te leggen aan de overheidsinstantie CIBG over de manier waarop je het geld uit de Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet besteedt. 
Administratief medewerker

Administratief medewerker

  • Heerhugowaard
  • 24-40 uur
  • opleiding bedrijfsadministratie
Accountant RA

Accountant RA

  • Heerhugowaard
  • 32-40 uur
  • RA opleiding
Bedrijfswaardering

Bedrijfswaardering

Bij de verkoop of overname van een bedrijf is het belangrijk om de waarde van je bedrijf te bepalen. Benieuwd wat jouw bedrijf écht waard is? 
Sandra do Carmo Barreto

Sandra do Carmo Barreto

Belastingadviseur

Eindejaarstips voor alle belastingplichtigen

Eindejaarstips voor alle belastingplichtigen

25-11-2021

De tarieven in box 1 blijven volgend jaar vrijwel gelijk. De meeste aftrekposten gaan echter volgend jaar minder voordeel opleveren. Dit en meer in dit nieuwsartikel.