Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

9 maart 2023

Agro: extra vragen voor landbouwtelling

Naast de gebruikelijke vragen in de GO moet je dit jaar ook de vijfjaarlijkse ‘Europese landbouwtelling’ invullen.

Extra vragen, extra tijd

De extra vragen gaan o.a. over: verbrede landbouw, opslagruimte landbouwproducten, mestopslagcapaciteit, bodembewerking en -bedekking en geproduceerde energie. Maar er worden ook vragen gesteld over beregening, drainage, machines en technieken.

Extra zoekwerk

Diverse vragen zijn betrekkelijk eenvoudig te beantwoorden. Maar soms is ook extra ‘zoekwerk’ noodzakelijk, met name bij de vragen over beregenen in de afgelopen jaren. Verzamel vooraf de benodigde informatie.  Dat is handiger, vooral als je de GO samen met een ander invult.

Tot slot

Bekijk ook onze andere agro-gerelateerde artikelen:

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Assistent-accountant

Assistent-accountant

  • Leeuwarden
  • 40 uur
  • HBO AC/BE
Over ons

Over ons

 Als full-service advieskantoor ondersteunen wij jou en jouw onderneming, geven wij je het benodigde inzicht om te sturen en zijn wij graag jouw coach en adviseur. 
Ralf Hogenberk

Ralf Hogenberk

Belastingadviseur

Eindejaarstips 2020

Eindejaarstips 2020

Om 2020 goed af te sluiten hebben wij de eindejaarstips op een rij gezet. Van welke fiscale regelingen kun je nog profiteren? Welke belangrijke aandachtspunten moeten voor het einde van het jaar zeker nog afgehandeld worden? En welke zaken zijn voor jou als werkgever belangrijk? Dit en meer vind je in de eindejaarstips via de onderstaande blokken. Zo ben jij goed voorbereid. Vragen? Neem gerust contact met ons op.
Assistent-accountant

Assistent-accountant

  • Schagen
  • 32-40 uur
  • HBO Accountancy/Finance & Control