9 maart 2023

Agro: extra vragen voor landbouwtelling

Naast de gebruikelijke vragen in de GO moet je dit jaar ook de vijfjaarlijkse ‘Europese landbouwtelling’ invullen.

Extra vragen, extra tijd

De extra vragen gaan o.a. over: verbrede landbouw, opslagruimte landbouwproducten, mestopslagcapaciteit, bodembewerking en -bedekking en geproduceerde energie. Maar er worden ook vragen gesteld over beregening, drainage, machines en technieken.

Extra zoekwerk

Diverse vragen zijn betrekkelijk eenvoudig te beantwoorden. Maar soms is ook extra ‘zoekwerk’ noodzakelijk, met name bij de vragen over beregenen in de afgelopen jaren. Verzamel vooraf de benodigde informatie.  Dat is handiger, vooral als je de GO samen met een ander invult.

Tot slot

Bekijk ook onze andere agro-gerelateerde artikelen:

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Wtza: verantwoordingsplicht
Lever je zorg? En heb je een Wtza-vergunning? Dan ben je vanuit de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) verplicht jaarlijks verantwoording af te leggen aan de overheidsinstantie CIBG over de manier waarop je het geld uit de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet en/of VWS-subsidie besteedt. 
Lees verder
arrow right
Marcel Herder

Marcel Herder

Relatiebeheerder

Unit4
Met Unit4 Multivers online heb je jouw financiën altijd onder controle.
Lees verder
arrow right
Crowdfunding
Een alternatieve financieringsvorm? Presenteer jouw financieringswens optimaal door crowdfunding.
Lees verder
arrow right
Belastingvrije reiskostenvergoeding vanaf de camping?
Veel Nederlanders brengen hun vakantie door op campings. Wanneer een ouder van een gezin vanaf de camping naar het werk rijdt, rijst de vraag of dit als woon-werkverkeer kan worden beschouwd. Ook wordt afgevraagd of in dit geval een belastingvrije reiskostenvergoeding mogelijk is.
Lees verder
arrow right