Specials

UPDATE LONENSPECIAL 2023

In de update van de lonenspecial 2023 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. De lonenspecial is een handig naslagwerk voor jou als werkgever. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten.

ALLE ITEMS VAN DE LONENSPECIAL OP EEN RIJ

Update Lonenspecial 2023: varia loon- en premieheffing
In deze update van de lonenspecial 2023 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeels- en salarisadministratie. In dit nieuwsartikel gaan we in op de loon- en premieheffing.
Lees verder
arrow right
Update Lonenspecial 2023: vervoer
Met dit nieuwsartikel hebben wij de meest gestelde vragen omtrent auto en fiets van de zaak voor jou op een rij gezet.
Lees verder
arrow right
Update Lonenspecial 2023: werkkostenregeling
In de update van de lonenspecial 2023 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. In dit nieuwsartikel gaan wij in op de werkkostenregeling.
Lees verder
arrow right
Update Lonenspecial 2023: wet tegemoetkomingen loondomein
In de update van de lonenspecial 2023 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. In dit nieuwsartikel gaan wij in op de wet tegemoetkomingen loondomein. Zo ben jij weer op de hoogte!
Lees verder
arrow right
Lonenspecial 2023: internationaal
Regelmatig komt het voor dat werknemers in een ander land werken/hebben gewerkt dan het land waar ze normaal zouden werken. Je leest meer over de normbedragen.
Lees verder
arrow right
Update Lonenspecial 2023: varia arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht
Als gevolg van de wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden is een werkgever per 1 augustus 2022 verplicht op een aantal punten meer zekerheid en duidelijkheid te verschaffen aan de werknemer. Tevens geldt er nog een aantal andere aandachtspunten die hieronder weergegeven zijn.
Lees verder
arrow right
Update Lonenspecial 2023: corona-actualiteiten
In de update van de lonenspecial 2023 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. In dit nieuwsartikel gaan wij in op de corona-actualiteiten. Zo ben jij weer op de hoogte!
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?