Nieuws

KANTOOR KERSTEN IS VANAF NU OMNYACC GOESDEEN

Het klopt, de website van Kantoor Kersten is niet meer online. Waarom? Vanaf 1 januari 2023 gaat Kantoor Kersten verder onder de naam Omnyacc GoesDeen Accountants & Adviseurs. Voor alle bekende vragen en meer kun je terecht bij Omnyacc. Ben je klant? Dan verandert er in de samenwerking niet veel. Wat wel verandert vind je hieronder.

Hoe zit dit praktisch?

Met ingang van 1 januari 2023 fuseren beiden kantoren en gaan samen verder onder de naam Omnyacc GoesDeen. Er verandert niet veel, maar wat wel wijzigt is de standplaats. Het kantoor in Bovenkarspel gaat namelijk sluiten. Vanaf 1 februari kun je ons vinden aan het adres:

Bollenmarkt 8A
1681 PJ Zwaagdijk

Toekomstbestendige dienstverlening

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Kantoor Kersten en Omnyacc GoesDeen werkten al een aantal jaren nauw samen. Door de fusie garanderen wij het hoge niveau en continuïteit van onze dienstverlening. Ons kantoor is gevestigd in Zwaagdijk. Je bent van harte welkom voor een kop koffie.

Omnyacc: wat kun je verwachten?

Kantoor Kersten valt nu rechtstreeks onder Omnyacc GoesDeen met een team van bijna 20 specialisten. Dit kantoor is onderdeel van Omnyacc; een full-service advieskantoor met in totaal 8 vestigingen en 250 medewerkers verspreid over Noord-Holland en Friesland. Dit betekent dat je nu nog meer kennis en ervaring tot jouw beschikking hebt.

Vragen?

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij blijven in de buurt en ook op ons nieuwe adres kun je op ons rekenen!

Over ons
 Als full-service advieskantoor ondersteunen wij jou en jouw onderneming, geven wij je het benodigde inzicht om te sturen en zijn wij graag jouw coach en adviseur. 
Lees verder
arrow right
Diensten
Wij durven wel te stellen dat we nu op bijna alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Met een team van ruim 250 specialisten werken we vanuit acht kantoren in de regio. 
Lees verder
arrow right
Contact
Wil je meer weten? Neem gerust contact op met jouw vestiging. 
Lees verder
arrow right