Vestiging

ACCOUNTANT HEEMSTEDE - OMNYACC

Heb jij als ondernemer hulp nodig bij jouw ondernemerszaken? Onze accountants en adviseurs staan voor je klaar. Niet alleen bij de jaarrekening en advies voor de toekomst, maar ook bij de personele zaken of je eigen pensioen, fiscaliteit, juridisch advies of financieren voor je bedrijf. Wij maken ons sterk voor ondernemers en dat doen wij in elke fase van het ondernemerschap. Meer weten over Omnyacc Heemstede? Lees dan snel verder.

De nuchtere accountant

Ben je een ondernemer die op zoek is naar meer dan een accountant? Ja, we hebben een groot dienstenpakket én staan ook nog voor je klaar voor een ‘gewoon’ goed gesprek. De deur bij ons kantoor in Heemstede staat altijd voor je open. Als jij als ondernemer onze mening nodig hebt of een sparringpartner, is dat ook mogelijk. Bij ons gaat het erom dat we jou zo goed mogelijk bijstaan in alles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Dus kom gerust eens binnen, ook zonder afspraak.

Advies in elke fase van het ondernemerschap

Als ondernemer ben je vaak bezig met de waan van de dag en de koers die je wilt varen met je onderneming. Toch is het belangrijk om ook na te denken over veranderingen die kunnen optreden in jouw leven waarbij geld een belangrijke rol kan spelen. Denk aan een scheiding, arbeidsongeschiktheid, een verhuizing, werkloosheid van je partner of je pensioen. Een verandering kan een keuze zijn maar het kan ook onverwachts gebeuren. Dan wil je toch weten hoe je er financieel voor staat en zorgen dat alles goed is geregeld. Daarom is financiële planning ontzettend belangrijk. Bij Omnyacc Heemstede hebben onze accountants en adviseurs hier veel ervaring mee.

Financieel planner (winnaar Financieel planner verkiezing) en fiscalist

Sietze Alkema

"Inzicht in je financiële huishouden geeft zekerheid en rust. En soms hou je meer over dan je denkt door de fiscale aftrekposten en vrijstellingen."

Hoge mate van digitalisering

Tegenwoordig is de markt overgegaan van ordner naar iPad, ook in het bedrijfsleven. Veel processen zijn gedigitaliseerd en dit zorgt voor meer efficiency. Daarom staat digitalisering ook bij ons hoog in het vaandel. Ben jij een ondernemer die zijn ordner nog in het archief heeft staan, maar stiekem wel de stap wil maken naar een digitale administratie? Geen probleem, onze accountants en adviseurs helpen je graag. Ook als je al grotendeels gedigitaliseerd bent, maar een duwtje in de goede richting nodig hebt.

Een vaste accountant of adviseur

Bij Omnyacc Heemstede krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Dit scheelt jou steeds hetzelfde verhaal te vertellen. Wij werken namelijk met een hecht team die elkaar op de hoogte stelt. Ook is ons verloop onder collega’s op de vestiging erg klein. Je kunt er dus zo goed als vanuit gaan dat je een band opbouwt met jouw vaste contactpersoon.

Jouw accountant: voor jaren

Spreekt onze manier van werken je aan? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bij ons krijg je een vast contactpersoon die jou helpt met je ondernemerszaken. Dit schept een band en geeft rust. Dat is gebleken bij de klanten die we al hebben vanaf de oprichting van onze vestiging.

Omnyacc Accountants & Adviseurs
Lanckhorstlaan 8
2101 BD Heemstede

023 - 5283254
info@omnyacc-goesdeen.nl

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

Financiële planning
Met financiële planning breng je inzicht en overzicht in je financiële huishouden, zodat jij de dingen kan doen die je wilt! Een helicopterview op het hele plaatje.
Lees verder
arrow right
Jos de Lange

Jos de Lange

Accountant

Jeroen Oostdam

Jeroen Oostdam

Salarisadviseur

Factoring
Beschik sneller over jouw geld. Onze financieringsspecialisten koppelen je aan de juiste factoringpartij. 
Lees verder
arrow right
Subsidies
Er zijn ruim 3.000 subsidies in Nederland, alleen zijn nog veel mogelijke subsidies en regelingen onbekend. Maak jij al gebruik van de mogelijkheden?
Lees verder
arrow right