Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Omnyacc GoesDeen

BEGELEIDING BIJ DE AAN- EN VERKOOP VAN EEN MANEGE

Is het altijd al jouw droom geweest om manegehouder te zijn? Of ben je juist op zoek naar een ondernemer (in spe) die jouw manege of pensionstal kan overnemen? Omnyacc GoesDeen staat voor je klaar om je te begeleiden van begin tot eind. Onze adviseurs kunnen je helpen van begeleiding bij het ondernemerschap tot aan de finale onderhandelingen. Wij maken ons sterk gedurende het hele overname of fusieproces totdat de deal helemaal rond is.

JOUW MANEGE/PENSIONSTAL BINNEN HANDBEREIK

Het begeleiden van kandidaat-koper of verkoper bij het aankoop- dan wel verkoopproces wordt ons regelmatig gevraagd. Dit kunnen wij voor jou betekenen:

  • Het benchmarken van de bedrijfsprestaties met branchegegevens
  • Een goede analyse van de bedrijfsresultaten 
  • Een bedrijfswaardering bij aankoop en bij verkoop
  • Begeleiding van het ondernemerschap
  • Rekening houden met het oppakken van fiscale en juridische aspecten
  • Advies bij finale onderhandelingen 

Op onze website bieden wij regelmatig manege/pensionbedrijven aan ter koop/verkoop. Momenteel bieden wij ter verkoop aan:

Regio: Noord-Holland

Ruim opgezet manege/pensionbedrijf gelegen op korte afstand van de bebouwde kom op goede locatie. Het bedrijf omvat bedrijfsgebouwen met een bedrijfswoning en grond ten behoeve van het uitoefenen van een manegebedrijf, een opleidings- en wedstrijdcentrum op hippisch gebied, een paardenpension, alsmede het (doen uitoefenen van alle andere activiteiten op het gebied van de paardensport). Het geheel bestaat uit een rij-hal met een rijbaan van 25 x 55 meter. Aan weerszijden zijn stallen aangebouwd. Aan de rechterzijde 19 ponyboxen en 20 kleine paardenboxen. Aan de achterzijde is een tribune met daaronder een zadelkamer met kasten. De linkerzijde is aangebouwd met 34 stallen. Enkele zadel- en wasplaatsen. Aan de voorzijde is een foyer met daarboven een kleine winkel, kantoor- en jurykamer. Naast de hal staat een overdekte stapmolen. Aan de wegzijde staat een bedrijfswoning met hal, toilet, Lvormige woonkamer met keuken, keldertje, 3 slaapkamers en badkamer met douche en ligbad. De bedrijfswoning is aan de grote schuur gebouwd waar twee eenvoudige verblijfsruimten aanwezig zijn voor medewerkers. In de schuur zijn 10 stallen aanwezig met poets- en wasplaatsen. Tevens is er een ruime werkruimte. Verder zijn op het terrein enkele paddocks, 2 longeercirkels, halfopen veldschuur, buitenmanege van circa 20 x 60 meter, springpiste van circa 40 x 60 meter en weilanden. Voor meer informatie kun je mailen naar k.kaptein@omnyacc-goesdeen.nl of telefonisch contact opnemen met de heer Kaptein via 023-5283254

BEMIDDELING PRAKTIJKOVERNAME

Wij bemiddelen ook in de aan- en verkoop van dierenklinieken. Van bedrijfswaardering, analyse van de bedrijfsresultaten tot aan de finale onderhandelingen. Wij maken ons graag sterk voor jou. Benieuwd? Bekijk het actuele aanbod van gezelschapsdierenartspraktijken.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?