Omnyacc: sinds 1930 sterk voor ondernemers

Ons team met ruim 250 specialisten staat voor je klaar.

Weten hoe sterk jouw onderneming is?

Doe de sterk test

STA STERK MET DE ACCOUNTANTS EN ADVISEURS VAN OMNYACC AAN JE ZIJDE

Omnyacc is meer dan een accountantskantoor. Bij ons kun je terecht voor alles wat je als ondernemer tegenkomt. Natuurlijk financieel, fiscaal en juridisch, maar ook op strategisch, personeel en pensioenvlak. Wij doen niet onder voor de grotere accountantskantoren, leveren kwaliteit én hebben persoonlijke aandacht voor jou en je onderneming. Dat is wat wij, ruim 250 specialisten, elke dag doen. Met 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland hebben we altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wij zijn sinds 1930 de vertrouwenspersoon van ruim 7.500 zzp’ers, MKB-ondernemers en grootbedrijven. Benieuwd hoe wij ons sterk maken voor jou?


Een duidelijke visie, een helder toekomstbeeld en een duidelijke strategische richting is het cruciale fundament van elke onderneming.

Meer over Toekomstgesprekken >

ONDERNEMERSVERHALEN EN PRAKTISCHE TIPS ONTVANGEN?

Vraag ons magazine aan >
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

omnyacc op linkedin volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

Actueel

Wetsvoorstel box 3: naar een concreter stelsel vanaf 2027
Het voorstel voor het nieuwe box 3-stelsel, gebaseerd op werkelijk rendement vanaf 2027, is verder gespecificeerd. De belasting van onroerende zaken in dit nieuwe stelsel is nu ook vastgelegd. Dit voorstel is ter advisering voorgelegd aan de Raad van State.
Lees verder
arrow right
Update: Box 3-heffing tot 2022 en vanaf 2023
Op 6 juni 2024 oordeelde de Hoge Raad dat nader rechtsherstel geboden moet worden als het werkelijke rendement van het box 3-vermogen lager is dan het forfaitaire rendement. Op 14 juni 2024 heeft de Hoge Raad een nieuwe aanwijzing gegeven over de berekening van het werkelijke rendement van een box 3-woning.
Lees verder
arrow right
Opstarttijd als werktijd: zaak bij gerechtshof Den Haag
Tijdens werktijd werkt de werknemer op instructie van de werkgever. Het dagelijkse opstarten en inloggen was het onderwerp van een zaak bij het gerechtshof Den Haag over de vraag of deze tijd als werktijd moet worden gezien.
Lees verder
arrow right

8 vestigingen

zoek een locatie

Werken bij Omnyacc

bekijk alle vacatures