Omnyacc: sinds 1930 sterk voor ondernemers

Ons team met ruim 250 specialisten staat voor je klaar.

Weten hoe sterk jouw onderneming is?

Doe de sterk test

STA STERK MET DE ACCOUNTANTS EN ADVISEURS VAN OMNYACC AAN JE ZIJDE

Omnyacc is meer dan een accountantskantoor. Bij ons kun je terecht voor alles wat je als ondernemer tegenkomt. Natuurlijk financieel, fiscaal en juridisch, maar ook op strategisch, personeel en pensioenvlak. Wij doen niet onder voor de grotere accountantskantoren, leveren kwaliteit én hebben persoonlijke aandacht voor jou en je onderneming. Dat is wat wij, ruim 250 specialisten, elke dag doen. Met 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland hebben we altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wij zijn sinds 1930 de vertrouwenspersoon van ruim 7.500 zzp’ers, MKB-ondernemers en grootbedrijven. Benieuwd hoe wij ons sterk maken voor jou?


Een duidelijke visie, een helder toekomstbeeld en een duidelijke strategische richting is het cruciale fundament van elke onderneming.

Meer over Toekomstgesprekken >

ONDERNEMERSVERHALEN EN PRAKTISCHE TIPS ONTVANGEN?

Vraag ons magazine aan >
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

omnyacc op linkedin volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

Actueel

€1,45 miljard extra voor uitkoopregelingen veehouders
Het budget voor veehouders die de uitkoopregelingen Lbv en Lbv-plus willen gebruiken, wordt verhoogd. De aanvraagperiode voor Lbv-plus is verlengd tot 20 december 2024.
Lees verder
arrow right
Aanpassingen in de kavelruilvrijstelling
Het kabinet streeft ernaar het onbedoelde gebruik van de huidige kavelruilvrijstelling te beperken en plant dit te doen door middel van een wetsvoorstel. Dit voorstel zal binnenkort worden voorgelegd voor reacties via een internetconsultatie, waarbij belanghebbenden de kans krijgen om te reageren.
Lees verder
arrow right
Elektrische auto's vrijstelling verlengd tot 2026
De afbouw van de vrijstelling op motorrijtuigenbelasting voor volledig elektrische auto's wordt pas van kracht in 2026, niet in 2025 zoals oorspronkelijk gepland. Echter, bestuurders van plug-in hybride auto's zullen vanaf volgend jaar wel een hogere motorrijtuigenbelasting moeten betalen. Dit is gemeld door RTL Nieuws.
Lees verder
arrow right

8 vestigingen

zoek een locatie

Werken bij Omnyacc

bekijk alle vacatures