Omnyacc: sinds 1930 sterk voor ondernemers

Ons team met ruim 250 specialisten staat voor je klaar.

Weten hoe sterk jouw onderneming is?

Doe de sterk test

STA STERK MET DE ACCOUNTANTS EN ADVISEURS VAN OMNYACC AAN JE ZIJDE

Omnyacc is meer dan een accountantskantoor. Bij ons kun je terecht voor alles wat je als ondernemer tegenkomt. Natuurlijk financieel, fiscaal en juridisch, maar ook op strategisch, personeel en pensioenvlak. Wij doen niet onder voor de grotere accountantskantoren, leveren kwaliteit én hebben persoonlijke aandacht voor jou en je onderneming. Dat is wat wij, ruim 250 specialisten, elke dag doen. Met 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland hebben we altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wij zijn sinds 1930 de vertrouwenspersoon van ruim 7.500 zzp’ers, MKB-ondernemers en grootbedrijven. Benieuwd hoe wij ons sterk maken voor jou?


LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

omnyacc op linkedin volgen

Al ruim 1.700 ondernemers gingen je voor

Actueel

Identificatie afnemer bij btw-verleggingsregeling
Pas je de verleggingsregeling in de btw toe? Dan dien je de identiteit van de afnemer vast te stellen. Dit is noodzakelijk vanwege een effectieve controle op heffing en inning van de btw van de afnemer. Zo oordeelde de Hoge Raad.
Lees verder
arrow right
Verhoging kinderopvangtoeslag in 2024
Volgend jaar gaan de maximale uurprijzen en de toetsingsinkomens in de kinderopvangtoeslag omhoog.
Lees verder
arrow right
Plannen wijzigingen concurrentiebeding
Heb je een concurrentiebeding opgenomen in de arbeidscontracten van jouw werknemers? Er zijn vanuit het kabinet plannen om het concurrentiebeding te hervormen om zo onnodige beperkingen van zo’n beding en rechterlijke procedures tegen te gaan.
Lees verder
arrow right

8 vestigingen

zoek een locatie

Werken bij Omnyacc

bekijk alle vacatures